Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Цим постом я збираюсь прийняти участь у конкурсі, який стартував в рамках щорічної конференції OdessaCamp від компанії Senturia. Деталі конкурсу тут » але я коротко розповім його суть тут. Отже, необхідно придумати і презентувати ідею рекламної кампанії/акції, яка б найкращим чином презентувала сервіс Senturia.

Ідею потрібно викласти десь в мережу Ñ– обов’язково щоб Ñ—Ñ— обговорили у коментах (!) Призи конкурсу — за перше місце — вечеря Ñ– ніч на двох у готелі «Моцарт» (хто не знає, це готель в Одесі, з тих, найкрутіших :)) Ñ– квиток туди-назад до Москви (Діма привіт!). На конкурс можна подавати до 3-Ñ… ідей. Не питання! Є три ідеї Ñ– зараз я вам Ñ—Ñ… Ñ– представлю. Принагідно, дуже прошу, будь ласка — напишіть свій відгук чи коментар по ідеям. Нехай це буде кілька слушних слів… троллінг :) чи просто «Круто чувак!». Це дуже важливо для мене :) Отже.

1. Подорожі змінюють!

Люди які часто подорожують стають помічати, що в їхньому житті щось змінюється. А ще важливіше, що змінюються вони самі. В залежності від країни, в якій вони побували, залишається відповідний відбиток. Така собі «вилазка боком» у позитивному сенсі.

Компанія випускає серію принтів із зображенням average аудиторії у звичному для них середовищі + але вони самі «з покращеннями». Як приклад я навів сім’ю Онопенків, які щойно повернулися з Австралії і як наслідок, їх повсякденний одяг змінився на костюми Кенгуру.

Сім’я Онопенків щойно з Австралії

Така собі фанова серія подібних білбордів :) яка має викликати посмішку та позитивні емоції і це власне те до чого прагне Senturia.

2. Полювання на стюардес.

Полювання на стюардес!Вони гарненькі сексі штучки, які роблять політ приємнішим. Від Ñ—Ñ… посмішки піднімається настрій. Тобі не так страшно підніматися на висоту 10 000 м…

Ця активність скоріше направлена на чоловічу аудиторію. Суть полягає в тому, що Senturia організовує фотоконкурс фотографії «впольованих стюардес». Всі ж ви знаєте відомий на весь світ фото-рух “Girls photohunting”. Кампанія трансформує цей рух на свій лад — Stewardess Photohunting.

Учаснику необхідно сфотографувати гарненьку стюардесу у найкращому ракурсі. Фотографію надіслати на ФБ сторінку Senturia. Далі шляхом відбору за підсумками місця обирається краще фото, а його автор нагороджується призом. Тривалість кампанії може бути чітко визначеною або безстроковою на постійній основі.

Не відомо, як такі діяння здаються у правовому полі. Чи дозволено фотографувати стюардес у салонах літака. Якщо заборонено, тоді ця акція ще підсилюється елементом екстріму і азарту. Якраз чоловіча тєма!

…Ñ– нарешті остання ідея!

3. Пасажир Зірко

Ідея у випуску комедійного серіалу із головним героєм — пасажиром Зірко. Пасажир Зірко — колоритний персонаж, прообраз відомого Містера Біна. Він щодня літає у літаках і щоразу з ним трапляються якісь смішні історії. Фільм починається обов’язково із того що він заходить на сайт Senturia, купує квитки на літак і понєслась!!!! Всі події відбуваються у салоні літака. Змінюються лише персонажі і епікаж, частково антураж літака, щоб показати що це різні літаки. Серіал не має явно вказувати на компанію Senturia (лише кілька-секундний шот монітора Зірка) аби забезпечити максимальну вірусність. У серіала окремий ю-туб канал, фанпейджи у соц.мережах, окремий «живий» твіттер і foursquare-акк. І на цих всіх аккаунтах віртульний герой живе реальним життям.

Щоб повністю зрозуміти суть ідеї, пропоную переглянути ось цю ржачну серію Містера Біна, якраз в літаку :))))

Ну ось це власне все. Запрошую до дискусії! Дуже дякую всім, хто напише свої коментарі по вдосконаленню чи трансформації ідей. Є шанс на перемогу і головне — нашс на реалізацію ідеї.