Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Парад Наречених 2009 в Одесі
В неділю 24 травня відбувся перший в Одесі «Парад Наречених», в якому взяли участь 50 учасниць. Прийом заявок на участь у параді почався ще у грудні минулого року, а завершився у квітні. Всього було подано близько 300 заявок, серед яких було відібрано 50, шляхом витягування імен учасници з лототрона. Учасницям, котрі мали власні весільні сукні, організатори збільшили шанси на вибір — їхні імена в лототроні збільшили вдвічі. І от, мою кохану дружину було вибрано таким чином!!! Моєму захопленню не було меж!!! Я був мега щасливий! Оксана ж, чи то від перехвилювання, чи то з інших причин, раділа дещо менше. Вона просто не могла тоді уявити, що на неї чекає в той день. А в програмі параду передбачалося наступне: безкоштовний макіяж та зачіска в найкращих салонах міста від найкращих майстрів, парадний трансфер у найкрутіших лімузинах, персональний фотограф та відео-оператор і море позитивних емоцій. Про таке мріє кожна дівчина! Парад відбувся і всі перелічені пункти були здійснені! Я був свідком цього дійства від початку до кінця. Мені навіть пощастило прокататися в ліммо від Bentley! Це таки дуже крута тачка! Далі сам фотозвіт

8 ранку. Все почалося з професійного макіяжу.

Далі зачіска.

Оператори знімали весь час

Фотографи реалізовували найбожевільніші композиції

Потім до салону приїхав лімузин і забрав дівчат. Поїхали на локації для фотосесій.

Всіх 50 учасниць параду поділили на 8 груп. Ось це наша група з 5 дівчат.

Кожна група мала свій брендований прапор.

А це — автор цих рядків разом із дружиною. Катаємось в ліммо :)

Відкриття параду о 15:00. На цю годину прибули всі учасниці і прикрасили відправну точку параду — місток кафешки «Старая Одесса».

ЗМІї брали інтерв’ÑŽ.

Наступною точкою ходи наречених був «Тещин Міст». За легендою, голова міськома партії Михайло Синиця дуже полюбляв млинці своєї тещі, а вона мешкала на протилежному бульварі, і щоб дістатися до неї, треба було пройти добрячий шмат дороги, от і звели на його прохання у 1968 році прямий міст який згодом і отримав назву «Тещиний». Від сильних поривів вітру та інтенсивної ходьби міст страшенно гойдається. На момент параду всім було страшно!

Наступна зупинка – колонада Палацу Воронцова. Ходить легенда, що Воронцов наказав Ñ—Ñ— звести для своєї доньки, щоб та спостерігала за сходом сонця перебуваючи у ній.

Дюку мабуть ще ніколи не доводилося бачити стільки наречених в один момент :)

Фотографи та відео-оператори невпинно знімали матеріал. Потьомкінські сходи.

Так вийшло, що поряд з Потьомкінськими сходами прогулювалась реальна весільна пара. Їх запросили стати у центр серця, утвореного нареченими. Ось вони у лівому нижньому кутику :)

Оператори наче мали очі на потилиці, бігали крос на Приморському бульварі

Ще одне популярне місце весільних пар – площа Ñ– будівля одеської міськради.

Очі витріскувати і роззявляти рота властиво навіть китайцям. Нічого дивного, адже перед очима ТАКА КРАСА!

Остання точка параду — Соборна площа. Там кожній учасниці дали по дві кульки, які потім було випущено в повітря. А останнім пунктом програми було викидання букетику нареченої. Всі 50 учасниць в один момент ощасливили 50 незаміжніх дівчат :)