Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Ми всі інколи почуваємось досить пригнічено. Рутина затягує у свої міцні тенета, врешті ми опиняємось по-вуха у багні на ймення рутина. Так от, нещодавно я черговий раз був занурений у це негарне вище. Щодня з’являлись нові “сюрпризи”, переїзди на інше місце, ще якісь заморочки, кілограми кіндершоколаду від якого вже верне, все це збиралось у незбагненний сувій суєти. Трудові будні із криками, нападами прокрастинації Ñ– неможливістю добре розслабитись на ОМКФ назбирувались у чорний ящик… відмітки «критична маса» от от було б досягнуто. Допоки…

Допоки 1 серпня не було запущено один сайт. Який пізніше мав змінити моє життя… Але про це пізніше :) Раніше я прочитав чудову, надихаючу книгу Кена Робінсона «Призвание. Как найти то, для чего вы созданы, и жить в своей стихии». Ð’ книзі йдеться про визначення Ñ– пошуки покликання, яке так необхідне кожній людині, щоб почувати себе щасливою. Відомо, кожна людина на планеті Ñ” талановитою, абсолютно кожен житель володіє особливим даром, який він має віднайти у собі Ñ– використовувати. Ми почуваємо себе щасливими, коли займаємось улюбленою справою, до якої відчуваємо несамовиту пристрасть, справою, лише від думки про яку в нас запалюються очі! Хороша новина в тому, що займаючись справою яка в повній мірі розкриває покликання, людина отримує масу емоційного задоволення Ñ– матеріальну винагороду. Виключних результатів у роботі можна досягти лише тоді коли робити Ñ—Ñ— з пристрастю, сильним ревінням Ñ– бажанням. Жодні перешкоди чи упередження не в змозі вистояти перед цією силою. Ð’ книзі наведено безліч історій успіху як відомих так Ñ– невідомих людей. Всі вони надихають!

Так от, 1 серпня було запущено сайт однієї події, яку запустив разом із Анатолієм Мельником — це #IFtwevent – твіттер баркемп по-франківськи, який відбудеться 24-25 вересня в готелі «Станіславів». Я отримую неабияке задоволення працюючи над цим проектом. Все робиться дуже легко, невимушено, з виключними результатами! Я відчуваю пристрасть до цієї справи Ñ– знаю що Ñ—Ñ— відчувають всі мої колеги по проекту. Навіть відстань (я в Одесі а решту оркомітету в Івано-Франківську) не заважає, ми чудово вирішуємо організаційні справи Ñ– питання використовуючи всі здобутки цивілізації!

Сама подія є досить неординарною і знаковою. Ми захотіли зібрати спільноту цікавих особистостей зі всієї України, щоб разом чудово і з користю провести час. Анатолій Мельник не уявляє свого життя без гасел і наповнення будь-чого особливим змістом. Цього не оминув і баркемп. Гаслом заходу стало «Знайомтесь, це моя мрія!». Ми вирішили познайомити всіх із мріями всіх! :) При реєстрації кожен учасник може вказати свою мрію. Заповітну, вигадану раптово, жартівливу, будь-яку. Байдуже! Ми хочемо, щоб люди частіше згадували про свої мрії, які губляться в морях рутини, ми хочемо, щоб люди знову почали мріяти, згадали про цю особливу людську функцію. Ми не гарантуємо здійснення мрій кожного, проте ми гарантуємо позитивні емоції пов’язані з цим! Це найважливіше! Крім цього, подія буде насичена різноманітними атракціями, які мов спеції покращать основну страву. Тож долучайтесь до нас, бо буде справді круто! Реєструватися зараз »

Здається, мені стає зрозумілим моє покликання, хоч повністю його сформулювати я поки не можу :) І це чудово, хай йому грець! Вам мені хочеться побажати успішних пошуків свого покликання, улюбленої роботи до якої відчуватимете пристрасть і щастя!

А рутина…та біс з нею, Ñ– хоча вона Ñ– мусить бути в нашому житті, але вона не така гнітюча, якщо займаєшся справою свого життя!