Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Завдяки найкрутішій незалежній одеській кіно-школі «УРА», я потрапив на зйомки рекламного ролику для одного локального бренду. Зйомки проводила творча група «УРА» на чолі з Ігорем Рябчуком, який власне був опертором-постановником і режисером ролику. Автор ідеї один із випускників кіношколи — Віталій Крижаноський.

На майданчику все відбувалось наче хаотично, проте кожен присутній щось робив, тим самим вносив свій вклад в загальну картину. Взагалі, кіно або відео, це 99% колективна праця. Без відданої команди кіношнику навряд чи вдасться щось зробити. Егоїстам і егоцентристам вхід у сінема заборонений.

На зйомках я був задіяний в ролі «дольщика». Так мене назвав Ігор. Це мабуть походить від англійського “dolly” – візок. Здається, роль не якась там вері спешал, проте, якщо неадекватно керувати цим Ñ‚.з. результат може бути поганим.

Ось як це виглядало на майданчику. Я позаду оператора :) Зйомки велися на камеру Canon 7D, в оператора супер-пупер-крута система DVTEC Multirig

Автор фото: Віталій Сьомін

Зйомки тривали 4,5 год. Під кінець всі були виснаженими але щасливими. Я прийшов додому невідчуваючи тіла. Всетаки зйомки виснажуть неподитячому. Ну а ось власне результат цього рекламного спортивного стьобу :)

Agency: Co-Trend Group
Client: Express Credit

Idea: Vitaliy Krizhanovskiy
Director, DP, Editor: Igor Ryabchuk
Make-up: Yulia Yurchenko