Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Є Київ. А в ньому живе інтуїція. Вона не звертає уваги на якісь катаклізми. Вона дотримується принципу допомоги людям. Саме в цьому місті вона активізовується і діє виключно в інтересах людей.
Цілком довірившись інтуїції індивід абсолютно нічого не втрачає, навпаки, він отримує цінні вказівки куди рухатись, що приймати. Майже завжди інтуїція діє з користю для людини. Але при одній умові – людина має мати хороші наміри Ñ– позитивну вдачу. Інакше може відбуватися щось, що звичайна людина не в силах змінити.
Результат сприяння інтуїції прийнятний і очікуваний, і не залежно від того чи повернете ви на право чи наліво, ви завжди дістанетесь потрібного місця. Навіть якщо навколо дощ чи вітер чи сніг.
Довіряйте інтуїції. Вона не підводить!
***
Сьогодні я довірився інтуїції. Вона привела мене до домівки, а в якості вдячності я залишав позитивні сердечка на вікнах авто, які траплялися на шляху. “Ах це був ти, курвий син!”… так… але я впевнений, що цей примітив на склі, доставив вам багато позитиву.
В той час моросило, краплі води утворювали чудове покриття для малювання. Залишалось лише дати волю пальцям і сприйняттю..