Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Інколи в голову приходять різноманітні цікаві варіанти доменів, а відтак, цікавих веб-проектів, розміщених під цими доменами. І ось чергова порція от такої творчості.
Для радикальних, категоричних, бунтівних, амбітних, претензійних українців в нагоді став би домен маленької центрально-американської країни Нікарагуа – .NI. На цьому домені впевнено почувалися б такі імена як http://pornografii.ni, http://dyktaturi.ni або http://habaryam.ni. Але мушу засмутити всіх, хто вже омився слинкою, дивлячись на цей домен – він недоступний для реєстрації. Доступні лише домени другого порядку — com.ni, org.ni, net.ni, biz.ni.
Але є і хороші новини, власне домен .JE, який належить маленькому острівку між Францією та Великобританією. Ві був би не менш цікавим для українців, в яких щось є — http://vyhid.je! http://groshi.je, http://robota.je і т.д.
Німецький домен .DE вже давно успішно використовують українці, цьому свідчення існування такого собі http://znaju.de, хоча можливо комусь прислужився б http://groshi.de :)
Насправді доменів є безліч, головне, щоб проекти під них були цікавими і корисні для людей!