Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка


Рекламний принт Awdio

Awdio це перший в світі сайт, який транслює клуби та концертні майданчики по всьому світі… Наживо!
Веб-мережа, яка 100% Live дозволяє користувачам слухати все що відбувається в клубах і концертних майданчиках по всьому світу, в режимі реального часу. Радикально відрізняючись від Інтернет радіостанцій, які транслюють заздалегідь записані сети чи виступи, Awdio подорожує світом, шукає виняткові місця та разом з командою інженерів, які підключають спеціальне обладнання, транслює на весь світ!

Засновники ресурсу — Vittorio Strigari та Ora-Ito

Заснований в 2007 році Вітторіо Стрігарі (Vittorio Strigari) та дизайнером Ora-Ito, Awdio – молодий стартап в якому задіяно 15 осіб і всі вони одержимі музикою. Вже зараз підключено 100 місць по всьому світі і Awdio наживо транслює якісні ді-джей сети і концерти 24/7, які представляють багато музичних стилів. Молоді таланти та артисти, які на гастролях, можуть поділитися своєю творчістю із шанувальниками по всьому світі. Awdio – це найбільший концертний майданчик в світі, який не стоїть на місці і постійно розвивається.

На карті світу позначені клуби та місця звідки ведеться трансляція

Кількість клубів та подій росте а це означає, що у слухача з’являється ще більший вибір. Реєстрація в мережі безкоштовна і дозволяє в мовній мірі насолоджуватись сервісом. Ви маєте можливість вибирати місця де в даний момент відбувається трансляція, вибирати окремих виконавців, стиль або слідкувати за розкладом виступів (подій).
Сайт: http://www.awdio.com