Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Стів Джобс істинно видатна особистість, про що говорить також така кількість книг написаних про його життя, принципи, поведінку і т.д. Деякі з цих книг написані ще за його життя, а частина вийшла вже після смерті.

В цьому дописі я хочу поділитися добіркою книг написаних українською чи російскою мовами про Стіва Джобса, які я знайшов на полицях магазину empik.ua. Можна лише здогадуватись скільки ще є книг, написаних англійською чи іншими мовами.

РЕКЛАМА:

iКона. Стив Джобс

iКона. Стив Джобс.

Джеффри С. Янг, Вильям Л. Саймон

iПрезентация. Уроки убеждения от лидера Apple Стива Джобса

iПрезентация. Уроки убеждения от лидера Apple Стива Джобса

Кармин Галло

Ось як відгукується про книгу Анатолій Мельник, молодий підприємець, власник торгової марки «Універсальний Прибиральник®»:

“Завдяки цій книжці я змінив свій погляд на речі, які важливі в житті успішної людини. Дізнався багато нового. Познайомився зі світом Стіва Джобса та зрозумів, що варто повчитись його простоті та яскравості. Після прочитання книги значно спростив свої сайти, а також підготував першу в моєму житті презентацію. Продовжую використовувати набуті знання.”

Стив Джобс: уроки лидерства

Стив Джобс: уроки лидерства

Джей Эллиот, Уильям Саймон

Автор книги — Джей Елліот, колишній старший віце-президент компанії Apple

Стив Джобс и я. Подлинная история Apple

Стив Джобс и я. Подлинная история Appleновинка

Стив Возняк, Джина Смит

Автор книги — Стів Возняк, співзасновник компанії Apple.

Стів Джобс. Біографія засновника компанії Apple

Стів Джобс. Біографія засновника компанії Appleновинка

Волтер Айзексон

Перша та єдина офіційна біографія Стіва Джобса, найвідомішого технологічного гуру світу та засновника компанії Apple, від автора біографій-бестселерів Бенджамина Франкліна та Альберта Ейнштейна.

Ось як відгукується про книгу Роман Рибальченко, молодий інтернет-маркетолог:

“[…] Сейчас, прочитав треть, могу с уверенностью сказать: она мне нравится! […] Пока не могу сказать, что книга мотивирующая, как в случае с биографией Ричарда Брэнсона. Биографию Стива Джобса я рассматриваю, как возможность понять мотивы, подход и мысли одного из выдающихся бизнесменов, маркетологов в мире.”