Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Навколо київського НЛО зібралася юрба андроїдів, яка закликає до голосування!Чи можна все життя жити і не помічати чогось величезного, грандіозного, незвичного, аномального і паранормального? Виявляється можна! Саме так вчиняють мешканці славного міста-героя, столиці України — Києва. Десятками років над їх головами звисає паранормальний об’єкт, до якого не байдужі ані уфологи, ані андроїдери. Проте, славнозвісне київське НЛО чомусь обділене увагою здавалося б компетентних в цих питаннях людей.

Але я вирішив змінити ситуацію і привернути увагу громадскоті до цього об’єкту, тим самим спідняти проблематику обмеженості нашого прийняття навколижнього світу. Між іншим, чомусь деякі люди, цю інопланетну штукенцію називають «Український Інститут Науково-Технічної і Економічної Інформації» і навіть встигли почепити на неї синю табличку з золотавими літерами.

Тако от… Я зробив фотознімок цього НЛО Ñ– відправив його на конкурс від Samsung під назвою «Досліджуй місто разом з Samsung Galaxy» (тамтешні хлопці знають толк в цій справи, інакше як пояснити всюдисуще засилля на їхніх комунікаторах андроїдів, які власне Ñ– прилетіли на цій клугляшці). А щоб інформація набула широкого розголосу Ñ– активувала масштабне обговорення, потрібно щоб ви проголосували за цю фотографію!

Ти не бачиш картинку, але київське НЛО є і чекає на твій голос!

Поинформований — значить озброєний! Будьте уважні – androids has come!

✔ Віддати свій голос →

Дякую всім за голос!

UPD: Голосування завершилось…