Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Вже більше 4-х місяців як триває акція від компанії Adobe, в рамках якої, ціни на деякі локалізовані продукти знизилися на 70%. Серед продуктів які зазнали зниження є пакети продуктів Adobe Creative Suite 4 (Design Standard, Design Premium, Web Premium) та окремі програми — Acrobat 9, Photoshop CS4, Photoshop CS4 Extended, Illustrator CS4 та InDesign CS4.

Знижка на ці програми Ñ” дуже суттєвою, аж 70%! До порівняння: приблизна ціна ліцензії на фотошоп зі знижкою — 2 900 грн, замість 9 700 грн. Але, на жаль, українці не відреагували на цю можливість з великим ентузіазмом. Об’єми продажів  не дотягують до очікуваного, активність покупців дуже низька. Можливо це пов’язано з низькою рекламною активністю, а ще, мабуть пов’язано з мовою інтерфейсу — люди не прихильно ставляться до української локалізації. Причин можна назбирати безліч…

Позаяк, я звертаюся до всіх друзів, які працюють в дизайн студіях, рекламних агентствах, рекламно-виробничих фірмах, видавництвах, редакціях періодичних видань, тощо, звернути увагу на цю можливість, поінформуйте керівництво про цю акцію, розкажіть своїм друзям та знайомим. Часу залишилось зовсім небагато, всього 22 дня (на момент написання цього посту), тобто до кінця березня, а подібного розміру знижки можливо більше не буде в майбутньому.

На завершення додаю посилання на офіційний прес-реліз про акцію (pdf).

P.S.
У коментарях не хотілося б бачити висловлення стосовно доцільності придбання софта, скарг на високі ціни, відкрите та вільне ПЗ. Цей холівар буде йти ще довго, а зайва полеміка користі не принесе.