Vitality notes

Персональний блоґ Віталія Вітюка

Взагалі, першим ділом хочу всіх привітати з Днем Незалежності. Оу, так це ж цілих 18 років – повноліття блін! Всім, кому не байдуже це свято (а кому байдуже, закрийте сторінку) бажаю віри у те, що наша країна вийде з такого, м’яко кажучи, не нуже хорошого стану. Взагалі я оптиміст Ñ– знаю, що все на цій землі буде добре, бо іншакше бути не може! Європі, курва, 150 років знадобилось, щоб слово “євро” стало прозивним, я маю наувазі “євроремонт”, “євростендарт”. Я ж сподіваюсь, що нам для виходу на високий рівень життя знадобиться дещо менше аніж 150 років :) Ось так.
Ще сьогодні День Народження мого доброго товариша user info1isp aka LeViS. Відомий він, як чудовий фотограф, просто відмінний програміст, а ще він мега-афігєно готує :) Отакої! Та й взагалі, щоб перелічити всі його позитивні якості, одного посту не стало б, негативних же, на жаль, моя клавіатура друкувати відмовляється, а я взагалі згадати толком жодної не можу.
Тож бажаю тобі побільше життєвих сил на шляху до мети. Знаю, що у тебе цілей багато, про одну я знаю, нехай вона буде досягнута якомога швидше!

Хто хоче приєднатися до привітань – будь-ласка у коментарі, а твітеряни можуть писати ріплеї прямо @Mindsurfer